Cricket & Co ondersteunt Télévie met jou!

Cricket & Co supports Télévie with you !

📣 Cricket & Co ondersteunt Télévie met jou! ❣️

Om solidariteit verder te ondersteunen en uit te breiden, Cricket & Co lanceert een campagne om Télévie te ondersteunen. Dit initiatief is bedoeld om nog meer fondsen in te zamelen om medisch onderzoek, innovatieve behandelingen en verbeterde zorg voor kankerpatiënten te ondersteunen.

 

Bij Cricket & Co zijn we dat toegewijd aan het doneren van 5% van elke aankoop die tijdens deze fondsenwervingsperiode is gedaan aan de Télévie -organisatie.

 

❣️ Télévie is een initiatief van het Belgische televisiekanaal RTL-TVI , die een jaarlijkse organisatie organiseert Fondsenwervingsevenement om kankeronderzoek te financieren en helpen kankerpatiënten. De ingezamelde fondsen worden gebruikt om onderzoekers te ondersteunen, innovatieve onderzoeksprojecten te financieren en de beschikbare behandelingen te verbeteren.

 

Uw actieve deelname aan onze fondsenwervingscampagne is Een waardevolle bijdrage aan deze nobele oorzaak. Uw aankopen van ons dragen rechtstreeks bij aan het bevorderen van de strijd tegen kanker en het brengen van hoop aan patiënten en hun families.

 

 

Hoe steun ik televie?

✅ Bezoek een van Onze winkels in België of Onze webshop van 26 april 2024 tot 19 mei 2024.

✅ Koop uw favoriete items en accessoires uit al onze collecties. 5% van uw aankoop wordt geteld als een donatie aan de Télévie -fondsenwervingscampagne.

✅ Aan het einde van de campagne zullen we de fondsen doneren die worden ingezameld aan de F.R.S.-FNRS om de acties van Télévie te ondersteunen.

 

We willen u oprecht bedanken voor uw steun en solidariteit. ❣️😍

www.televie.be

 

 

 

Volgende lezen

Embrace Summer Vibes